2011 m. lapkričio 21 d., pirmadienis

Karštos vonios malonumai

Pavargusios po dienos darbų ar po šventinių vakarėlių maratono galvojame tik apie vieną dalyką – pagulėjimą karštoje vonioje. Tai malonumo akimirka, kai visos mintys susidėlioja į vietas, kūnas atsipalaiduoja, emocijos aprimsta… Mėgaukitės šia vandens procedūra kiekvienos savaitės pabaigoje, kad pamirštumėte visus savaitės nelamonumus ir rūpesčius bei pasiruoštumėte sutikti kitos savaitės iššūkius.

Kodėl naudinga pagulėti karštoje vinioje?

  • Pašalinami nešvarumai, prakaitas ir aplinkos toksinai;
  • Atpalaiduojami raumenys;
  • Padidinamas apetitas;
  • Pagerinama miego kokybė;
  • Stabilizuoja nervų sistemą, subalansuoja jausmus ir mintis;
  • Pagerinama kraujo apykaita;
  • Atstatoma išeikvota energija;
  • Sumažėja tikimybė susirgti užkrečiamomis ligomis.

Maudymosi vonioje patarimai:

  • Visą dieną jausitės žvali ir energinga, jeigu atsikėlusi padarysite mankštą arba atliksite keletą jogos pratimų ir nusiprausite po kontrastiniu dušu.
  • Karštoje vonioje patartina maudytis vakare, po visų dienos darbų, geriausia prieš miegą.
  • Niekada neikite maudytis pavalgiusi.
  • Išsimaudžiusi būtinai užsidėkite švarius drabužius.
  • Kad maudynės būtų malonesnės, aplink vonią pridėliokite žvakučių, įsipilkite eterinių aliejų arba užsidekite smilkalų ir mėgaukitės malonumo akimirka.
  • Jeigu norite, kad jūsų oda taptų švelni it kūdikio, į šiltą vonią įpilkite porą stiklinių pieno. Rezultatas jus pradžiugins.
  • Jeigu vonia norite pasilepinti prieš kokį nors vakarėlį, tuomet į karštą vonią išspauskite citrinos sulčių arba supjaustykite citriną griežinėliais ir įmeskite į vonią. Taip pat tinka ir apelsinai bei greipfrutai, nes citrusiniai vaisiai atgaivina kūną ir giliai valo odą, o jų kvapas suteikia žvalumo bei energijos.
  • Jeigu vidurdienį ar vakare jaučiatės labai išsekusi, pagulėkite rozmarinų vonioje. Verdančiu vandeniu užplikykite saują šių žolelių ir palaukite kol pritrauks bei atvės. Tuomet visa tai supilkite į šilto vandens vonią ir joje pagulėkite maždaug 15 - 20 minučių.Kaipmat atgausite jėgas ir tapsite žvalesnė. 
P.S Cia suaugusioms moterims bet tiks ir paauglems.

TOP 5 patarimai kaip buti graziai!!!

1.Siulyciau tau pradeti nuo to kad kiekviena ryta nueik i vonia pasiziurek i veidrodi ir pasakyk sau kad esi grazi.Aisku nepamirsk issivalyti dantu,nusiprausti veido ir susisukuoti plauku.

2.Dabar nueik i savo miegamaji, atsidaryk spinta ir pasiziurek kokiu drabuziu turi.Jeigu radai kazka kas tau patinka tai tada paderink ta drabuzi prie kitu ir nepamirsk kad aksesuarai yra svarbiausia dalis! Na o jeigu tu neradai nieko gero savo spintoje tai pats laikas i parduotuve!!

3.Jeigu apsiperki parduotuveje tada paklausyk! Tau reiketu apziureti visas parduotuves kitaip gali pasirinkti dalyka kurio tau nereikia ir isleisti visas savo santaupas. Juk tu gali susirasti grazesni rubeli uz derama kaina o ne kazkoki brangu blizguti kuris po 1 menesio bus tau mazas.

4.Apsipirkai! Puiku! Dabar tau reikia ismokti priderinti drabuzius o ta reikia daryti labai paprastai pavyzdziui prie juodo drabuzio tu gali priderinti pacios ivairiausios spalvos drabuzius. Dabar reiketu pakalbeti apie sukuosena,makiaza,nagus. Sukuosena gali susigalvoti kokia tik nori mano megstamiausios: arklio uodega,kasa ir kuodukas taciau jeigu tau sios sukuosenos ne prie sirdies tada gali ju susirasti internete beje tu gali plaukus tiesiog susigarbanoti arba nueiti pas kirpeja. Makiazo tu neturetum daug naudoti jeigu esi paaugle taigi siulai tau pasitepti vazelinu arba lupu blizgiu,pasikvepinti ir pasitepti kremu na o jeigu nori gali uzsitepti kompaktine pudra na o nagus siulau suapvalinti dilde ir nusilakuoti svelniai ruda spalva.

5.Dabar tau tereikia uzsivilkti svarkeli,apsiauti batelius,uzsideti kepure ir tu pasiruosusi eiti i miesta visa isgrazejusi!!! :3

2011 m. lapkričio 12 d., šeštadienis

Patinka: Sekmadienio derinukas Tau

Kaip sekmadienis, tai derinukas! Kaip sekmadienis, taip stilingas derinukas Tau! Ar laukei ir kokio tikėjaisi? Ilgos pūstos suknelės ar odinių kelnių? Tikimės, kad pateisinome Tavo lūkesčius ir su malonumu, nieko nelaukdami, pristatome Tau stilingą, žavų, kerintį ir labai labai madingą derinuką!

Ilgi raudonojo vyno spalvos ilgaauliai ir tokios pačios spalvos pirštinės - idealus pasirinkimas stilingai moteriai.

Vyšnios spalvos suknelė - 10 balų!

Nude spalvos paltas - tobula!

Patogus ir stilingas apatinis trikotažas, geri kvepalai, skoningai parinkti aksesuarai ir Tu - vakaro dama!

Kaip paprašyti kad padidintų algą?

Ekspertai sako, kad jau kapanojamės iš krizės. Galbūt dabar – tinkamas metas prašyti didesnio atlyginimo?

Prašyti pinigų niekam nėra malonu. Todėl tik nedaugelis ryžtasi praverti šefo kabineto duris ir pasiteirauti, ar nebūtų galimybės pakelti atlyginimą. Jei vis dar svyruoji ir tu – metas susikurti planą, kaip galėtum tai padaryti!

Kodėl verta pakelti tau algą?

Tai pirmasis klausimas, į kurį turi pirma atsakyti pati sau, o paskui, žinoma, savo atsakymo variantą pateikti ir šefui. Nes jis būtinai to pasiteiraus. Štai keletas variantų, dėl ko tu gali būti nusipelniusi didesnio atlyginimo:

• Padidėjo tavo darbų apimtis;

• Dirbi daugiau darbų, nei tau tiesiogiai priklauso: pavaduoji nuolat sergantį kolegą, apmokai naujus darbuotojus ir pan.;

• Įgyvendinus tavo pasiūlymą, firma gavo gerokai didesnį pelną ar pastebimai sumažėjo išlaidų;

• Pakilo tavo kvalifikacija ir atliekamų darbų kokybė, baigei specializacijos kursus;

• Tavo iniciatyva pagerėjo komandos atliekamų darbų kokybė, užduotis atliekate sparčiau ir kokybiškiau.

Surikiuok savo argumentus nuo silpniausio iki stipriausio. Svariausiąjį, kozirį, mesk pokalbio pabaigoje. Ir jokiu būdu ne atvirkščiai. Ne paslaptis, kad geriausiai įsimenama paskutinė pokalbio frazė, taigi ji turi išties įtikinti pašnekovą.

Tinkamu metu tinkamoje vietoje

Apmaudu, tačiau net ir gražiausios svajonės apie menkutę premiją gali žlugti, jei šefas šįryt iš lovos išlipo ne ta koja. Todėl prieš kreipdamasi į jį tokiu subtiliu klausimu, kuo geriau išsišniukštinėk situaciją – kokia jo nuotaika, dienotvarkė, ar šiuo metu jis neprislėgtas kokių nemalonumų ir rūpesčių? Beje, ne pro šalį būtų vadovautis ir kai kuriais bendro pobūdžio darbo santykių specialistų patarimais:

Rytas. Tada žmonės paprastai planuoja dienos darbus, apmąsto laukiančius susitikimus, būtiniausius reikalus. Taigi vargu ar tai pats tinkamiausias metas atlyginimo klausimams spręsti – šefas vis tiek mintyse greičiausiai svarsto būsimo susitikimo su verslo partneriais smulkmenas.


Susirinkimas. Jokiu būdu! Šis klausimas
turėtų būti aptariamas akis į akį, jokiu būdu ne girdint kitiems kolegoms.

Vakaras. Ne. Pavargęs žmogus, galvojantis apie namus, savo sofą ir televizorių – ne pats tinkamiausias pašnekovas.

Po pietų pertraukos. Jau šilčiau. Sotus žmogus paprastai būna sukalbamesnis.

Po pergalės. Puikiausias pasirinkimas! Jei išties įveikėte kažkokią neeilinę užduotį, projektas pavyko – pats tinkamiausias metas prašyti pakelti atlyginimą. Tiesa, ne ta proga surengtame vakarėlyje, o po kelių dienų, kruopščiai apsvarsčius ir suformulavus savo nuopelnus.

Po atostogų. Irgi neblogai. Sugrįžę iš atostogų žmonės dažniausiai būna nusiteikę naujam startui, kupini idėjų ir planų tolimesnei ateičiai. Tad jei tavo viršininkas planuoja naują grandiozinį projektą, turi įmonės plėtros idėjų ar ketina perskirstyti pareigas – būsi pataikiusi pačiu laiku. Tiesa, lieka ir nedidelė rizika, kad iš atostogų jis grįš aptingęs, nežinodamas, ko griebtis. Tuomet tavo prašymas taip ir liks atidėtas tam amžinajam terminui „vėliau“...

Ne viskas prarasta...

• Jei labai nori gauti didesnį atlyginimą, tačiau tikrai žinai, kad tavęs nepaaukštins pareigose, o ir darbų apimtys neauga, gali tiesiog pasikalbėti su šefu, pasakyti, kad norėtum uždirbti daugiau ir gal firmoje atsirastų tau kokių nors papildomų užduočių?

• Kartais būna labai sunku prašyti pinigų sau. Tarsi kaulytum išmaldos. Gal bus lengviau, jei kalbėsi savo ir keleto kolegų vardu? Tiesa, atitinkamai ir motyvacija tada turi būti svaresnė – gal jūsų skyrius sparčiausiai atlieka darbus, gal esate aukštesnės kvalifikacijos, o gal nuolat tenka atlikti papildomų darbų?

Siaip prie mados ne prie ko bet ai tiek to...

5 rudeninio makiažo taisyklės

Rudens makiažo tendencijas mums pristato Kijevo visažistė Anna Bragadnika. Profesionalūs patarimai tiesiai iš profesionalės lūpų.

1. Tušas. Tai itin svarbi kosmetikos priemonė, be kurios sunku būtų pradėti rytą. Šį rudenį tušu blakstienas dažykite drąsiai, nepabijokite kelių sluoksnių tušo, kad suteiktumėte blakstienoms dirbtinų blakstienų vaizdą. "Voro kojelės" ant akių rudenį itin stilingos. Tai visiškas kontrastas vasaros makiažui - jei vasarą akis padažome kuo švelniau ir vietoj juodo renkamės rudą tušą, tai rudeniui ir žiemai drąsiai rinkitės anglies juodumo akių tušą.

2. Žemės spalvos šešėliai. Jau turbūt nereikia priminti, jog šis ruduo - tai žemės spalvas primenantis ir smėlio atspalviais alsuojantis metų laikas. Todėl jei norite atrodyti išties stilingai, akių šešėliams rinkitės žemės spalvas. Elegantiški nude spalvos atspalviai šį rudenį išstumia grubius raudonus, mėlynus ir žalius atspalvius.

3. Persikiniai skaistalai. Rudenį skaistalus naudokite labai saikingai - nepadauginkite jų ir nepieškite antrojo veido. Ypatingomis progomis skaistalus rinkitės minkšto koralo spalvos arba švelniai rožinius. Skaistalais pabrėžkite veido kontūrus.

4. Padūmavusios akys. Toks makiažas išlieka madingu ir rudenį, tačiau šiuo metu laiku, anot vizažsitės Annos Bragadnikos, reikėtų rinktis švelnesnes spalvas.

5. Persikinės lūpos. Persikinės lūpos puikiai dera su ilgomis juodomis blakstienomis.

HEY HEY HEY!!! ;3

Tai mano pirmas blogas! Tikiuosiu jus patiks :)

Kaip pasidaryti prancuziska manikiura.

Prancūziškas manikiūras leis jums jaustis ir atrodyti puikiai. Visai nesvarbu ar jūs norite gražiai atrodyti dieną ar vakare, manikiūras išryškins jūsų išvaizdą. Norėdami pasidaryti prancūzišką manikiūrą pirmiausia gerai nusiplaukite rankas ir nusivalykite nagus. Jei norite būtent tokį manikiūrą pasidaryti pačios jums reikės :

Nagų lako pagrindo;
Nagų lako valiklio (jei nagai nėra nuvalyti);
Nagų dildės;
Vatos;
Nagų lako ir lipnių formelių.

Šios priemonės yra svarbios, jei norite pasidaryti geriausią prancūzišką manikiūrą.

Rankų plovimas
Kaip jau buvo minėta, labai svarbu nuo rankų ir nagų pašalinti visus nešvarumus. Naudokite šiltą muiluotą vandenį ir gerai išvalykite panages..

Nagų formavimas
Formos suteikimas nagams yra labai kruopštus darbas, nes netinkamai atliekamas gali pridaryti žalos. Švelniai nagų dilde suteikite norimą ilgį ir formą.

Lakavimas lako pagrindu
Keliais plonais sluoksniais nulakuokite nagus nagų lako pagrindu. Leiskite jam gerai išdžiūti. Nagų lako pagrindas apsaugo pažeistus nagus.

Manikiūro užbaigimas
Nulakuokite nagų galiukus baltu nagų laku. Norint tiksliau ir lygiau tai atlikti gali būti naudojamos lipnios formelės. O tada naudokite natūralias spalvas. Pasirinkta šviesia spalva nulakuokite visą nagą keliais plonais sluoksniais.

Dažnumas
Nėra nustatytos taisyklės kaip dažnai reikėtų atlikti manikiūrą. Dažnai lakuojant nagus reikia būti atsargiems, nes lengvai galite pažeisti juos. Viskas priklauso nuo jūsų nagų.

 Prancūziškas manikiūras reikalauja kruopštumo, nuo jo priklauso rezultatai. Kai kurios parduotuvės parduoda paruoštą prancūziško manikiūro rinkinį, tačiau apsilankymas grožio salone taip pat yra viena iš galimybių. Jame esantys profesionalūs darbuotojai užtikrins jūsų poreikius. Būtent toks manikiūras suteikia pasitikėjimo kiekvienoje situacijoje.

P.S Cia is interneto.