2011 m. lapkričio 21 d., pirmadienis

TOP 5 patarimai kaip buti graziai!!!

1.Siulyciau tau pradeti nuo to kad kiekviena ryta nueik i vonia pasiziurek i veidrodi ir pasakyk sau kad esi grazi.Aisku nepamirsk issivalyti dantu,nusiprausti veido ir susisukuoti plauku.

2.Dabar nueik i savo miegamaji, atsidaryk spinta ir pasiziurek kokiu drabuziu turi.Jeigu radai kazka kas tau patinka tai tada paderink ta drabuzi prie kitu ir nepamirsk kad aksesuarai yra svarbiausia dalis! Na o jeigu tu neradai nieko gero savo spintoje tai pats laikas i parduotuve!!

3.Jeigu apsiperki parduotuveje tada paklausyk! Tau reiketu apziureti visas parduotuves kitaip gali pasirinkti dalyka kurio tau nereikia ir isleisti visas savo santaupas. Juk tu gali susirasti grazesni rubeli uz derama kaina o ne kazkoki brangu blizguti kuris po 1 menesio bus tau mazas.

4.Apsipirkai! Puiku! Dabar tau reikia ismokti priderinti drabuzius o ta reikia daryti labai paprastai pavyzdziui prie juodo drabuzio tu gali priderinti pacios ivairiausios spalvos drabuzius. Dabar reiketu pakalbeti apie sukuosena,makiaza,nagus. Sukuosena gali susigalvoti kokia tik nori mano megstamiausios: arklio uodega,kasa ir kuodukas taciau jeigu tau sios sukuosenos ne prie sirdies tada gali ju susirasti internete beje tu gali plaukus tiesiog susigarbanoti arba nueiti pas kirpeja. Makiazo tu neturetum daug naudoti jeigu esi paaugle taigi siulai tau pasitepti vazelinu arba lupu blizgiu,pasikvepinti ir pasitepti kremu na o jeigu nori gali uzsitepti kompaktine pudra na o nagus siulau suapvalinti dilde ir nusilakuoti svelniai ruda spalva.

5.Dabar tau tereikia uzsivilkti svarkeli,apsiauti batelius,uzsideti kepure ir tu pasiruosusi eiti i miesta visa isgrazejusi!!! :3

1 komentaras:

  1. Dėkui už įkvepiantį straipsnį! Paskutiniu metu perku otto Vilniuje, esu labai patenkinta jų paslaugomis.

    AtsakytiPanaikinti