2011 m. lapkričio 12 d., šeštadienis

HEY HEY HEY!!! ;3

Tai mano pirmas blogas! Tikiuosiu jus patiks :)

Kaip pasidaryti prancuziska manikiura.

Prancūziškas manikiūras leis jums jaustis ir atrodyti puikiai. Visai nesvarbu ar jūs norite gražiai atrodyti dieną ar vakare, manikiūras išryškins jūsų išvaizdą. Norėdami pasidaryti prancūzišką manikiūrą pirmiausia gerai nusiplaukite rankas ir nusivalykite nagus. Jei norite būtent tokį manikiūrą pasidaryti pačios jums reikės :

Nagų lako pagrindo;
Nagų lako valiklio (jei nagai nėra nuvalyti);
Nagų dildės;
Vatos;
Nagų lako ir lipnių formelių.

Šios priemonės yra svarbios, jei norite pasidaryti geriausią prancūzišką manikiūrą.

Rankų plovimas
Kaip jau buvo minėta, labai svarbu nuo rankų ir nagų pašalinti visus nešvarumus. Naudokite šiltą muiluotą vandenį ir gerai išvalykite panages..

Nagų formavimas
Formos suteikimas nagams yra labai kruopštus darbas, nes netinkamai atliekamas gali pridaryti žalos. Švelniai nagų dilde suteikite norimą ilgį ir formą.

Lakavimas lako pagrindu
Keliais plonais sluoksniais nulakuokite nagus nagų lako pagrindu. Leiskite jam gerai išdžiūti. Nagų lako pagrindas apsaugo pažeistus nagus.

Manikiūro užbaigimas
Nulakuokite nagų galiukus baltu nagų laku. Norint tiksliau ir lygiau tai atlikti gali būti naudojamos lipnios formelės. O tada naudokite natūralias spalvas. Pasirinkta šviesia spalva nulakuokite visą nagą keliais plonais sluoksniais.

Dažnumas
Nėra nustatytos taisyklės kaip dažnai reikėtų atlikti manikiūrą. Dažnai lakuojant nagus reikia būti atsargiems, nes lengvai galite pažeisti juos. Viskas priklauso nuo jūsų nagų.

 Prancūziškas manikiūras reikalauja kruopštumo, nuo jo priklauso rezultatai. Kai kurios parduotuvės parduoda paruoštą prancūziško manikiūro rinkinį, tačiau apsilankymas grožio salone taip pat yra viena iš galimybių. Jame esantys profesionalūs darbuotojai užtikrins jūsų poreikius. Būtent toks manikiūras suteikia pasitikėjimo kiekvienoje situacijoje.

P.S Cia is interneto.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą